Elektrische fietsen

Een elektrische fiets? Juist niet voor watjes!

U denkt wellicht dat een elektrische fiets voor oude mensen is, maar niets is minder waar. Want onze jongste klant is namelijk 11 jaar! Nederland is een fietsland bij uitstek. Geen wonder dat de ontwikkelingen op het gebied van elektrische fietsen de laatste jaren een ware vlucht heeft genomen.

Zo is de actieradius ruim 60 kilometer en kunt u de slim weggewerkte accu amper meer zien. De elektrische fietsen zijn in vele verschillende modellen en merken leverbaar, van mamafiets tot mountainbike en alles daar tussenin. U heeft hierbij keuzen tussen een middenmotor of een motor in het voor- of achterwiel. De keuze is dus reuze, laat u daarom altijd vrijblijvend en goed informeren door een van onze medewerkers. Hopelijk zien we u snel tijdens een van onze seminars of voor een proefrit.

Wij zijn wij?

Het team van Elan Bike Support bestaat uit ervaren en toegewijde liefhebbers voor fietstechniek. Onze fietsenwinkel in Boxtel biedt u een uitgebreid en gevarieerd aanbod. Wij leveren elektrische fietsen met motor in het voorwiel, maar ook elektrische fietsen met motor in het achterwiel. Ook voor een tweedehands elektrische fiets kunt u bij ons terecht. Wij zijn dealer van de meest exclusieve en bijzondere merken als Santos en Stromer, merken die u vaak niet onder een dak vindt.

Welke merken verkopen wij?

Santos fietsen
Een klein en onafhankelijk fietsmerk. Begonnen in een schuurtje en uitgegroeid tot fietsspecialist. Een 20-koppig team van fietsgekken en vaktechneuten werkt aan de fietsdromen van Santos klanten. Geen lopende band werk maar Santos fietsen worden van A tot Z door een monteur gebouwd.

Riese Müller
Begonnen met een goed idee van twee ingenieurs (Riese en Müller)in een garage. Inmiddels uitgegroeid tot een internationale premiumfabrikant van e-bikes. De meest innovatieve fietsen worden in Weiterstadt, niet ver van de oude garage, geproduceerd.

Trek e-bike
's Werelds beste fietsenfabrikant maakt strakke mountainbikes, e-bikes, stadsfietsen en snelle racefietsen. Elke Trek e-bike is gebaseerd op precisieproductie, prestatie en duurzaamheid.

Giant e-bike
Van oorsprong constructeur van met name racefietsen. Giant was meermaals officiële fietsenleverancier van diverse wielerploegen. In 2002 produceerde Giant liefst 4,7 miljoen fietsen. Met al deze kennis en ervaring levert Giant ook e-bikes.

Trenergy
Brengt in 2011 haar eerste collectie elektrische fietsen op de markt. Het merk richt zich exclusief op e-bikes met een hoogwaardig rij-comfort. Fietsen van Trenergy zijn zeer compleet uitgerust, onder andere met onderdelen als Shimano.

Urban arrow
Een jong bedrijf, opgericht in 2010. Maakt schone, efficiënte elektrische bakfietsen met een superieure wendbaarheid voor stadsgebruik. Dit is mogelijk door verschillende, omwisselbare voorframes. Het bedrijf won al een aantal internationaal erkende prijzen op Eurobike, de grootste vakfietsbeurs ter wereld.

Soci Bike
Een fabrikant van elektrisch ondersteunde bakfietsen met een maatschappelijke missie. Ze produceren bakfiets om zo mensen in dienst te kunnen nemen die aan de zijlijn staan. Soci bike heeft slimme oplossingen zodat je dagelijkse fietsrit veiliger, comfortabeler, makkelijker en leuker is.

Stromer
Zwitsers bouwen geen auto’s. Bij Stromer bouwen ze iets veel beters: e-bikes met een onovertroffen bereik en volgens de laatste trends en innovaties. Bovendien zijn ze stijlvol en elegant en zit de fiets vol met leuke gadgets.

Proefrit elektrische fiets?

Bezoek onze fietsenwinkel in Boxtel. Verbaas en overtuig uzelf van de diversiteit en mogelijkheden. Wij nemen de tijd voor u. Neem vooral vrijblijvend deel aan een van onze seminars en maak daarna een proefrit op een elektrische fiets. U kunt altijd bij ons terecht. Wij geven u altijd goede tips en advies, hierdoor haalt u het uiterste uit uw proefrit. Probeer vooral de omstandigheden en omgeving van de proefrit zoveel mogelijk aan het daadwerkelijke fietsgebruik aan te passen. Door een elektrische fiets te testen krijgt u een goede indruk van uw nieuwe fiets.

Kom langs, laat u goed informeren door een van onze medewerkers en maak vrijblijvend een proefrit.