Elektrische fietsen

Een elektrische fiets? Juist niet voor watjes!

Een elektrische fiets voor oude mensen? Niets is minder waar! Onze jongste klant is 11 jaar. Bovendien hebben we e-bikes waarop iedereen gezien wil worden, jong én oud. Stuk voor stuk e-bikes met karakter. E-bikes die opvallen. Niet voor watjes!

Nederland is een fietsland bij uitstek. Geen wonder dat de ontwikkelingen op het gebied van elektrische fietsen de laatste jaren een ware vlucht hebben genomen. Zo is de actieradius van een e-bike ruim 60 kilometer en kunt u de slim weggewerkte accu amper zien.

Elektrische fietsen zijn in vele verschillende modellen en merken leverbaar, van mamafiets tot mountainbike en alles daar tussenin. U heeft hierbij de keuze tussen een middenmotor of een motor in het voor- of achterwiel. De keuze is dus reuze!

Laat u vrijblijvend en goed informeren door een van onze medewerkers. Hopelijk zien we u snel voor een proefrit of begroeten we u tijdens een van onze seminars.

Wie zijn wij?

Het team van Elan Bikes Support bestaat uit ervaren en toegewijde liefhebbers voor fietstechniek. Onze fietsenwinkel in het centrum van Boxtel biedt een uitgebreid en gevarieerd aanbod. Wij leveren elektrische fietsen met motor in het voorwiel, maar ook elektrische fietsen met motor in het achterwiel of een middenmotor. Ook voor een tweedehands elektrische fiets kunt u bij ons terecht.

Wij zijn trotse dealer van de meest opvallenden en exclusieve topmerken als Santos en Stromer. Merken die u vaak niet onder één dak vindt. Wel bij Elan Bikes Support. Ontdek het ruime aanbod in onze winkel. En bezoek ons experience center waar we alle modellen van het topmerk Riese & Müller exclusief in de schijnwerpers zetten.

Welke merken verkopen wij?

Santos

Een klein en onafhankelijk fietsmerk. Begonnen in een schuurtje en uitgegroeid tot fietsspecialist. Een 20-koppig team van fietsgekken en vaktechneuten werkt aan de fietsdromen van Santos-klanten. Geen lopendebandwerk. Santos-fietsen worden van A tot Z door een monteur gebouwd.

Riese & Müller

Begonnen met een goed idee van de twee ingenieurs (Riese en Müller) in een garage. Inmiddels uitgegroeid tot een internationale premiumfabrikant van e-bikes. De meest innovatieve fietsen worden in Weiterstadt, niet ver van de oude garage, geproduceerd.

Trek

‘s Werelds beste fietsenfabrikant maakt strakke mountainbikes, e-bikes, stadsfietsen en snelle racefietsen. Elke Trek e-bike is gebaseerd op precisieproductie, prestatie en duurzaamheid.

Giant

Van oorsprong constructeur van met name racefietsen. Giant was meermaals officiële fietsenleverancier van diverse wielerploegen. In 2002 produceerde Giant liefst 4,7 miljoen fietsen. Met al deze kennis en ervaring levert Giant ook e-bikes.

Trenergy

Bracht in 2011 haar eerste collectie elektrische fietsen op de markt. Het merk richt zich exclusief op e-bikes met een hoogwaardig rijcomfort. Fietsen van Trenergy zijn zeer compleet uitgerust, onder andere met onderdelen van Shimano.

Urban Arrow

Een jong bedrijf, opgericht in 2010. Maakt schone, efficiënte elektrische bakfietsen met een superieure wendbaarheid voor stadsgebruik. Dit is mogelijk door verschillende, omwisselbare voorframes. Het bedrijf won al een aantal internationaal erkende prijzen op Eurobike, de grootste fietsvakbeurs ter wereld.

Soci Bike

Een fabrikant van elektrisch ondersteunde bakfietsen met een maatschappelijke missie. De fietsbouwers produceren bakfietsen om mensen in dienst te kunnen nemen die aan de zijlijn van de arbeidsmarkt staan. Soci Bike heeft slimme oplossingen zodat je dagelijkse fietsrit veiliger, comfortabeler, makkelijker én leuker is.

Stromer

Zwitsers bouwen geen auto’s. Bij Stromer bouwen ze iets veel beters: e-bikes met een onovertroffen bereik en volgens de laatste trends en innovaties. Bovendien zijn ze stijlvol en elegant en zitten ze vol met leuke gadgets.

Kom langs voor een proefrit!

Bezoek onze fietsenwinkel in het gastvrije centrum van Boxtel. Verbaas en overtuig uzelf van de diversiteit en de vele mogelijkheden. Wij nemen graag de tijd voor u. Neem vrijblijvend deel aan een van onze seminars en maak daarna een proefrit op een elektrische fiets. U kunt altijd bij ons terecht.

Wij geven u goede tips en advies waardoor u altijd alles uit uw proefrit haalt. Probeer vooral de omstandigheden en de omgeving van de proefrit zoveel mogelijk aan het daadwerkelijke fietsgebruik aan te passen. Door een elektrische fiets te testen krijgt u een goede indruk van uw nieuwe fiets.

Kom dus snel langs bij Elan Bikes Support. Laat u goed informeren door een van onze medewerkers en maak vrijblijvend een proefrit.