Giant

Plezieriger fietsen met de Giant E-bikes

Het internationaal bekende fietsmerk Giant is onder fietsfanaten een bekend en betrouwbaar merk. Zo leverde Giant voor de wielerploeg van de Rabobank jarenlang de wielrenfiets. Tot op de dag van vandaag is het een ontzettend populair merk met enorm veel kennis. Met die kennis en ervaring heeft Giant een betrouwbare E-bike ontwikkelt en op de markt gezet. Met een Giant elektrische fiets ondersteund door een Yamaha middenmotor. Fietst u voortaan overal heen, een lange of een korte rit, een vlakke weg of eentje met veel heuvels. Voor de Giant fiets is de geen enkel probleem.

Voor welk model gaat u?

Ons assortiment bevat diverse Giant elektrische fietsen, waaronder de Dailytour E+ en de Ease-E+. Gaat u voor de klassieke stadsfiets met een lage instap die voorzien is van een SyncDrive-F motor of bent u juist meer op zoek naar een wat stijlvoller model waarmee u grote afstanden kunt afleggen? Het laatstgenoemde model, de Prime E+, is een elektrische fiets met middenmotor. Het zwaartepunt ligt hierdoor in het midden en de motor is netjes weggewerkt. Benieuwd naar alle Giant E-bikes? Wij informeren u graag, dus kom eens bij ons langs of vraag een proefrit aan.

Ride life. Ride Giant.

Fietsen op de Giant E-bikes biedt u alle onderstaande voordelen:

  • De fietsen zien er ontzettend sportief en modern uit. Hier wilt u mee gezien worden!

  • De frames van de Giant elektrische fietsen zijn wat dikker. Dat ziet er niet alleen mooi uit, maar biedt u ook meer stabiliteit.

  • Wilt u een witte, zwarte, blauwe, rode of andere kleur fiets? Geen probleem. De fietsen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren.