Riese & Müller

De elektrische stadsfiets van Riese & Müller

De elektrische fietsen van Riese Müller zijn stadsfietsen waar u gezien mee wilt worden. Deze sportieve elektrische fiets is onderhoudsvrij en populair bij mannen en vrouwen. De extra brede banden bieden voldoende grip op de weg en zorgen ervoor dat u comfortabel en prettig fietst. Wilt u een sportieve elektrische fiets van dit merk graag in het echt bekijken? U bent van harte welkom in de winkel van Elan Bikes Support in Boxtel.

Een sportieve e-bike in verschillende kleuren

In het aanbod van Elan Bikes Support kiest u uit verschillende kleuren, waaronder wit, zwart, rood en lichtblauw. Iedere uitvoering heeft een strak en solide frame en is ideaal voor woon-werkverkeer en lange toertochten. De sportieve en trendy e-bike met Bosch middenmotor laat u geen enkel moment in de steek en op ieder model zit standaard het Intvuia display. Hiermee switcht u makkelijk tussen vier verschillende ondersteuning modus: turbo, sport, tour en eco.

Vraag een proefrit aan voor een sportieve e-bike

Verslaat u binnenkort ook moeiteloos de verkeersdrukte met een van de onderhoudsvrije fietsen van Riese Müller? Neem contact op met een van de medewerkers van Elan Bikes Support en vraag een proefrit aan. De medewerkers van de fietsenwinkel denken graag met u mee en bieden u dankzij de jarenlange ervaring altijd een betrouwbaar advies. Zo komt u er direct achter welk Bosch e-bike met middenmotor het meest geschikt is voor u.