Santos

De elektrische tourfiets van Santos

In de winkel van Elan Bikes Support heeft u de keuze uit verschillende Santos fietsen in de Travel Lite+ serie. Deze e-bike is een sportieve alleskunner. Het frame van de Santos e-bike is tot in de puntjes afgewerkt en u bent met iedere uitvoering verzekerd van een strak ontwerp. Er zijn geen overbodige nokjes, maar wel glad afgewerkte lasnaden, betrouwbare hydraulische schijfremmen en een semi-geïntegreerd balhoofdstel. Maakt u binnenkort een proefrit op deze sportieve e-bike in Boxtel?

Stabiliteit met een Santos elektrische fiets

Met de Travel Lite+ Santos e-bike suist u snel en vrijwel zonder ruis door iedere bocht. Ook tijdens een snelle afdaling over onverharde bergpaden of geasfalteerde wegen kunt u verzekerd zijn van een veilige fietsrit met een elektrische tourfiets van Santos. Deze sportieve elektrische fiets heeft een sterk frame, ijzersterke wielen en een stalen voorvork waarmee u een stabiele wegligging heeft.

Neem veel bagage mee op vakantie met uw elektrische vakantiefiets

Wist u dat u de Santos elektrische fiets kunt uitrusten met ruim 40 kg bagage, verdeeld over 5 tassen? U kunt er namelijk voor kiezen om uw fiets aan te vullen met accessoires zoals een Santos TravelRack XL achterdrager en een Tubus lowrider. Zo tovert u een van de Santos fietsen in een handomdraai om tot en elektrische vakantiefiets. Bent u benieuwd naar de fiets en wilt u deze graag in het echt komen bewonderen? Wacht niet langer en plan telefonisch een proefrit in voor een sportieve elektrische fiets.