Soci Bike

Elektrische bakfietsen van Soci Bike

Ook bakfietsen komen tegenwoordig in een elektrische variant. Deze fietsen zijn makkelijk te besturen en je fietst er eenvoudig mee. Soci Bike is één van de bekendste makers van elektrisch aangedreven bakfietsen in Nederland, ideaal voor ouders of mensen die veel bagage moeten vervoeren.

Het verhaal achter de fiets

Achter elke elektrische bakfiets zit jaren van passie, ervaring en expertise. Deze bakfietsen zijn niet alleen veilig en comfortabel, maar ook nog eens uitgerust met een speciale laadbak met voorklep om makkelijk in- en uit te laden. Ook is de e-bike bakfiets van Soci Bike uitgerust met speciale veiligheidsgordels en past hij door de meeste standaard deuren. Achteraan de fiets zit ook nog een stevige bagagedrager, bijvoorbeeld voor een zware boodschappentas. Met de Bafang middenmotor kan de fiets tot wel 25 km/uur en met een actieradius van de accu tot wel 120 km. kunt u vele veilige kilometers maken.

Voordelen van een e-bike bakfiets

Met een elektrische bakfiets leg je gemakkelijker grote afstanden af, zelfs met veel bagage of kinderen. Bakfietsen van Soci Bike zijn daarom ideaal voor het naar school brengen van de kinderen of leuke fietstochtjes.