Trek

Trek elektrische fietsen

Steeds meer mensen kiezen voor gemak door te fietsen op een elektrische mountainbike of stadsfiets. En dat is helemaal niet zo vreemd. Een e-bike biedt u namelijk diverse voordelen. Een e-bike geeft net dat ene beetje extra pedaalkracht waardoor u kilometers kunt blijven fietsen zonder dat u moe wordt. U voorkomt lange files op de weg en hoge parkeerkosten in de stad zijn verleden tijd. Het assortiment van Elan Bikes Support bestaat uit verschillende fietsen, waaronder Trek e-bikes.

De accu van Trek e-bikes laadt snel op

Wist u dat de Bosch accu van Trek elektrische fietsen binnen drie tot vijf uur compleet opgeladen is? De elektrische fietsen soepel en eenvoudig te bedienen zijn met het ondersteuningssysteem. Ook zorgt de elektrische fiets met Bosch middenmotor ervoor dat u verzekerd bent van een hoogwaardig elektrisch systeem. Naar welke uitvoering binnen de Trek collecties gaat uw voorkeur uit?

Een ANWB elektrische fiets best getest? Dat is Trek!

Door te kiezen voor een elektrische mountainbike van Trek, bent u verzekerd van een resultaat van 40 jaar vakkennis en productontwikkeling. De fiets voelt vanaf de eerste rit vertrouwd aan en blijft dit de jaren erna ook doen. Niet voor niets is door de ANWB de elektrische fiets als best getest! U kiest uit verschillende modellen, waaronder de UM1+ Midstep, TM1+, LM5+ en de Super Commuter+ 8S. Neem gerust contact met ons op en plan een proefrit met een van de modellen van Trek. Of kom gewoon eens langs, wij leggen u graag alles uit of neem vrijblijvend deel aan een van onze seminars.