Trenergy

Betrouwbare elektrische fietsen van Trenergy

Trenergy is sinds het jaar 2011 een betrouwbare partij op het gebied van het produceren van elektrische fietsen. De elektrische fiets met motor in het voorwiel haalt u natuurlijk in de fietsenwinkel van Elan Bikes Support. U heeft de keuze uit verschillende uitvoeringen en uiteraard behoort het maken van een proefrit tot de mogelijkheden. Zien wij u binnenkort een keer verschijnen in de winkel in Boxtel?

Een goedkope e-bike met een Nederlands design

Wist u dat alle e-bikes van Trenergy voorzien zijn van een Nederlands design? U bent altijd verzekerd van een geweldig rijcomfort en de betrouwbare onderdelen laten u nooit in de steek. U heeft in de fietsenwinkel de keuze uit verschillende modellen, namelijk de E-Relaxed Pro, en de E-Relaxed Low. De medewerkers vertellen u graag over de specificaties van beide modellen als u contact opneemt.

Maak een proefrit op een goedkope e-bike

Het is zeer begrijpelijk dat u een elektrische fiets graag uit wilt proberen. Het is immers een aankoop die u niet dagelijks doet. Daarom bent u van harte welkom voor het maken van een proefrit bij de winkel in Boxtel. Plan deze proefrit in door te bellen met een van de medewerkers van Elan Bikes Support. Wanneer komt u een keer langs in de fietsenwinkel?