Urban Arrow

Urban Arrow: een awardwinnende elektrische transportfiets

De e-bike transportfiets Urban Arrow mag uiteraard niet ontbreken in het assortiment van Elan Bikes Support. Hij won al tal van awards zoals de Eurobike Award en is een echte topper onder de elektrische transportfietsen! Deze stevige fiets is perfect om uw kinderen en boodschappen zowel veilig als snel en flexibel door de stad te loodsen. Ideaal dus als u een betrouwbaar alternatief zoekt voor uw auto, als u graag fietst of als u wilt bijdragen aan een groenere wereld.

Een elektrische fiets met Bosch motor die licht en wendbaar is

De Urban Arrow is een elektrische bakfiets met Bosch motor en elektrische trapsondersteuning. Het licht aluminium frame van de fiets zorgt ervoor dat hij soepel en wendbaar is zodat u zonder al te veel moeite door de straten kunt manoeuvreren. U hoeft zich bovendien geen zorgen te maken over een on-stabiele wegligging van de Urban Arrow. De fiets voelt en manoeuvreert net als een gewone fiets. De veilige, lichte en comfortabele materialen waaruit de Urban Arrow is vervaardigd, zorgen voor stabiliteit en wendbaarheid en maken van deze e-bike de perfecte keuze.

Een e-bike met tal van voordelen

Deze elektrische transportfiets stelt u nooit teleur:

  • Snel en flexibel: u gaat snel van punt A naar B in de stad

  • Minder kosten: geen brandstof en geen parkeerkosten

  • Elektrische trapondersteuning: zelfs geladen is het soepel fietsen met de Urban Arrow

  • Oog voor details: een knappe en hoogwaardige afwerking

  • Personalisatie: dankzij de vele handige accessoires past u de fiets makkelijk aan uw behoeften aan

Zelf even uittesten

Wilt u deze elektrische fiets graag zelf even uittesten? Breng dan zeker een bezoekje aan onze winkel waar ons ervaren personeel u met plezier zal verder helpen.