Over Elan

Passie voor E-bikes

Hier alt tekst

Een e-bike is niet zomaar een fiets! Elke elektrische fiets is uniek en verdient een unieke behandeling. Daar staan we voor bij Elan Bikes Support.

In onze winkel in het centrum van Boxtel werken ervaren fietsliefhebbers, die van jongs af aan zijn opgegroeid met fietstechniek. Repareren, afmonteren of informeren, we doen alles altijd met dezelfde toewijding voor het product dat we koesteren: de fiets.

We volgen voortdurend de laatste innovaties en trends om deze kennis ook aan u over te kunnen dragen. Verwacht bij Elan Bikes Support dus nooit minder dan voortreffelijke vakkennis, veel kwaliteit en optimale service.

Persoonlijke aandacht staat bij ons voorop. Leg uw wensen aan ons voor, wij staan graag voor u klaar en geven altijd een eerlijk en juist advies.

Seminars

Wij delen ons grote kennis over e-bikes graag met u. Hoe? We bieden vrijblijvend seminars aan waar wij u informeren over verschillende merken en typen elektrische fietsen. Elke e-bike heeft zijn eigen specifieke techniek en verdient meer uitleg.

Na een seminar komt u nog beter tot de beste keuze en geniet u vele jaren van een e-bike die perfect bij u past. Bovendien bent u op de hoogte van onderhoud, veiligheid en verzekering.