Stromer

De krachtige e-bike van Stromer

In de winkel van Elan Bikes Support heeft u de keuze uit verschillende elektrische fietsen, waaronder de moderne e-bike van Stromer. Het merk maakt gebruik van de nieuwste technologieën, waaronder een prachtig OMNI kleurendisplay en een handig keyless bluethooth locking system. En minstens zo belangrijk, met een Stromer bike bent u verzekerd van een krachtige motor in het achterwiel die nagenoeg geruisloos is. Dat wilt u toch ook?

Een Stromer elektrische fiets in verschillende varianten

In de winkel vertellen de medewerkers u graag alles over het assortiment, bestaande uit verschillende modellen van het merk stromer. Met ieder model weet u zeker dat u wegschiet bij het stoplicht en snel en zonder zweetdruppels op uw voorhoofd op uw bestemming aankomt. Ook bent u verzekerd van de beste wegligging dankzij de stevige Pirelli banden. Naar welke Stromer elektrische fiets gaat uw voorkeur uit?

Maak gebruik van de handige app van Stromer

Wist u dat u de meeste sportieve fietsen van Stromer kunt verbinden met uw smartphone? Dankzij de handige applicatie ziet u op een plattegrond direct waar uw eigen e-bike staat. Ook kunt u gebruikmaken van drie verschillende variabelen. Heeft u uw Stromer e-bike op slot gezet en raakt iemand anders uw fiets aan? In dat geval krijgt u direct een melding via de applicatie op uw telefoon. Voor vragen over een Stromer bike helpt het personeel u graag verder. U vindt de winkel aan de Croonpassage 2 in Boxtel.